HomeHL-9Πρεμιέρα των χειμερινών εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα

Πρεμιέρα των χειμερινών εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα

Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρεμιέρα σήμερα των χειμερινών εκπτώσεων για τα εμπορικά καταστήματα του Ηρακλείου με τους εμπόρους να ευελπιστούν να γεμίσουν με κόσμο τα μαγαζιά τους και τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε αρκετά πιο συμφέρουσες τιμές.

Φέτος η εκπτωτική περίοδος, που ξεκινά αμέσως μετά τις ημέρες των γιορτών, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, καθώς ξεκινούσε περί τα μέσα του Ιανουαρίου, αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως έχει ήδη αναφέρει, μιλώντας στο cretapost, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, στην πλειοψηφία τους οι καταστηματάρχες πρόκειται από την πρώτη κιόλας ημέρα των εκπτώσεων να προχωρήσουν σε μεγάλα ποσοστά έκπτωσης σε ρούχα ένδυσης και υπόδησης, προσελκύοντας με αυτόν τον τρόπο τους καταναλωτές.

Οι καταναλωτές από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να κάνουν αρχικά έρευνα αγοράς και στη συνέχεια να προχωρήσουν στις αγορές που επιθυμούν, εξοικονομώντας χρήματα από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Αν και αγοραστική δύναμη κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα την εορταστική περίοδο, τα καταστήματα του Ηρακλείου διαθέτουν πληθώρα προϊόντων, προκειμένου να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση