HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… στείρο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Ήπειρο σε παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τον Αστέρα Τρίπολης στο 15ο λεπτό, όταν ο Μουνάφο πέρασε στον Μανιά, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο ΠΑΣ που πήρε την κατοχή, δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ στο 29ο λεπτό ο Αστέρας είχε μία δεύτερη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το δυνατό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Με την έναρξη του β΄ μέρους, ΠΑΣ και Αστέρας δυσκολεύονταν αισθητά να πατήσουν περιοχή. Ο Αστέρας απείλησε στο 61ο λεπτό, με σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή που έδιωξε με το ένα χέρι ο Γιαννίκογλου, ενώ η μπάλα κατευθυνόταν άουτ.

Μετά το 84ο λεπτό, ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Κόντε απέφυγε τον Γιαννούλη, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Λίγο αργότερα, ο Κόντε έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η κεφαλιά του Σελίν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

Κίτρινες κάρτες: Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Μπέριος – Πασαλίδης, Γκοντό, Ιγκόρ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62′ Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (78′ Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (46′ Βιδάλ), Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Λίλα, Κόντε.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): 
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (64′ Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (89′ Σελίν), Μανιάς (85′ Γκοντό).

Διαφήμιση
Διαφήμιση