HomeHL-SportsΛαμία – Ξάνθη 0-1

Λαμία – Ξάνθη 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γκολ του Μεχία στο 34ο λεπτό η Ξάνθη επικράτησε 1-0 της Λαμία, σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες από τις 19 Νοεμβρίου και το 2-0 επί του Πανιωνίου, ενώ η Λαμία προερχόταν από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο. Η Λαμία έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 5΄ όταν σε σουτ του Τσούκαλου απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς.

Η Ξάνθη όμως προηγήθηκε στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε στην εστία της Λαμίας. Ο Μεχία στο 34΄ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα σκόραρε και έκρινε το παιχνίδι. Στο 41΄ κεφαλιά του Όμο πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σουτ του Φασίδη έδιωξε ο Μελίσσας.

Στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν την αντίπαλό τους, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ξάνθη με καλή αμυντική διάταξη δεν άφησε διαδρόμους προς την εστία της και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Γκολ: 34′ Μεχία

Κίτρινες κάρτες:
 Βάντερσον – Μεχία, Ντουρίτσκοβιτς, Ζίβκοβιτς

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Όμο (46′ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον (72′ Καραγιάννης), Βουό (46′ Ακόστα).

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):
 Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (80′ Μελλιόπουλος), Λουσέρο, Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντριτσεκ, Σβάρνας, Φασίδης (74′ Σιλά), Φλίσκας, Τριάδης (56′ Ντουρίτσκοβιτς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση