HomeHL-WorldΠανικός από σύγκρουση αεροσκαφών και πυρκαγιά σε αεροδρόμιο του Καναδά

Πανικός από σύγκρουση αεροσκαφών και πυρκαγιά σε αεροδρόμιο του Καναδά

Δείτε τα βίντεο με τη φωτιά και τους επιβάτες να ουρλιάζουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μικρή φωτιά και μεγάλο πανικό προκάλεσε στο αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο η σύγκρουση δύο αεροσκαφών στο έδαφος, το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι επιβάτες χρειάστηκε να τα εγκαταλείψουν από τις εξόδους κινδύνου.

Πρόκειται για αεροσκάφη των εταιρειών Sunwing Airlines και Westjet Airlines. Η πτήση 2425 της WestJet είχε μόλις φτάσει από το Κανκούν του Μεξικού με 168 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα και περίμενε να προχωρήσει στην πύλη αποβίβασης όταν το αεροσκάφος της Sunwing έπεσε πάνω του.

https://www.youtube.com/watch?v=TyBnhX7rXQ0

Στο δεύτερο αεροσκάφος δεν υπήρχαν ούτε επιβάτες ούτε πλήρωμα αλλά το ρυμουλκούσε εκείνη την ώρα ειδικό όχημα.

Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός μεταξύ των επιβατών αλλά υπήρξε ένας τραυματίας, ένας πυροσβέστης που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=POr8NNLhG0Q

«Από το πουθενά ακούστηκε ένας θόρυβος και το αεροπλάνο κουνήθηκε, από τα παράθυρα είδαμε πως ένα άλλο αεροπλάνο είχε πέσει πάνω μας. Όλοι ήμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ο πανικός προκλήθηκε όταν είδαμε κάτι που έμοιαζε με διαρροή καυσίμων από τη σύγκρουση. Λίγα δεύτερα μετά πήραν όλα φωτιά και τότε επικράτησε χάος. Ο κόσμος ούρλιαζε ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να ελέγξουν την κατάσταση» περιέγραψε στο CBS ένας από τους επιβάτης της WestJet.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=YtbArdw9oHc

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση