HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Εγώ θα φύγω τελευταίος από την ομάδα»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Εγώ θα φύγω τελευταίος από την ομάδα»

Ελπίζει να βρεθεί λύση ο τεχνικός του ΟΦΗ - Τι είπε ο Νάστος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ύψος του στάθηκε ο ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ – Κισσαμικό, αφήνοντας στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα που θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη της ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε ότι θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει, τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να τα δίνουν όλα ακόμα και αν μείνουν με οκτώ παίκτες, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί τελικά η λύση σε διοικητικό επίπεδο.

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το πώς ήταν η προετοιμασία μας. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και ψυχολογικά, αλλά και τακτικά. Οι παίκτες έδειξαν ψυχή. Προηγηθήκαμε γρήγορα και είχαμε σωστή διαχείριση του ματς. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Στέκομαι στους παίκτες που έχουν μείνει στην ομάδα. Είναι συγκινητικό.

Περιμένουμε το αύριο. Είχα πει ότι θα κάνω κινήσεις για να βοηθήσω την ομάδα. Έχουμε χάσει οκτώ παίκτες και ειδικά οι δύο τελευταίες απώλειες δεν έπρεπε να γίνουν. Θα είμαι εδώ μέχρι η ομάδα να μπορεί να παίζει. Ακόμα και με οκτώ παίκτες.

Ελπίζω σήμερα να φωτιστούν όλοι. Να αφήσουν το “εγώ” τους στην άκρη. Αυτό κάνω εγώ, αυτό κάνουν και οι παίκτες. Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες για το πάθος και την αυταπάρνηση. Αν ήταν άλλη ομάδα, θα είχε διαλύσει.

Έβλεπα από καιρό ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι δεν υπάρχει ηρεμία. Ακούω ότι θα βρεθεί λύση. Θέλω τη Δευτέρα το πρωί να μην έχει χαθεί κανείς άλλος παίκτης.

Πρέπει να μη χάσουμε άλλον. Είμαστε με 20 παίκτες και οι τρεις είναι τραυματίες. Πρέπει να βγάλουμε ενημερότητα για να προωθήσουμε παιδιά. Τις τελευταίες μέρες παιζόταν η ύπαρξη της ομάδας.

Πρέπει να βρεθεί λύση, είτε είμαι εγώ είτε όχι. Εγώ θα φύγω τελευταίος από την ομάδα. Αν ένας παίκτης διαλέξει να κάνει προσφυγή και να μείνει, θα είναι δύσκολο. Ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους, αλλά και να έχει ρεαλιστικούς στόχους. Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι.

Δεν θα είναι εύκολο. Θα παλέψουμε για όσο ψηλότερα γίνεται αν καταφέρουμε να πάρουμε παίκτες. Χρειάζεται σοβαρότητα και καλή εικόνα για να πείσεις παίκτες να έρθουν. Δεν πρέπει να επηρεάζει καταστάσεις η βαθμολογική της θέση. Αλλά μόνο να αγαπάνε την ομάδα. Αυτό μετράει», δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανέστης Νάστος ανέφερε: «Καλή χρονιά. Συλλυπητήρια από όλους στην οικογένεια του Γκέραρντ και του αφιερώνουμε τη νίκη. Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Παίξαμε για τους εαυτούς μας και βγάλαμε συναίσθημα. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον ΟΦΗ. Ελπίζουμε να βρεθεί λύση.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας. Είμαστε επαγγελματίες, ζούμε από το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Για το καλό του ΟΦΗ ελπίζουμε να γίνει κάτι καλό. Πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις.

Όχι να περιμένουμε θαύματα. Είναι κρίμα αυτό που έγινε. Εμείς δώσαμε τον λόγο μας ότι θα βάλουμε πλάτη και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση