HomeΣΠΟΡΠανιώνιος – Κέρκυρα 3-1

Πανιώνιος – Κέρκυρα 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πανιώνιος επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League. Οι Φαίακες προηγήθηκαν στο 43’ με τον Επστάιν, όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τους βαθμούς με τα γκολ των Μασούρα (46’), Λάμπρου (53’) και Παπαγεωργίου (78’).

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με τον Πανιώνιο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 37′ η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της, όταν ο Μασούρας έβγαλε τετ-α-τετ τον Λάμπρου, αυτός προσπάθησε να περάσει τον Κουτζαβασίλη, αλλά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μπλόκαρε την μπάλα.

Το γκολ ήρθε από την Κέρκυρα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Στο 43ο λεπτό ο Κρητικός έκανε το τάκλιν στον χώρο της μεσαίας γραμμής για να διώξει την μπάλα και έβγαλε… ασίστ στον Επστάιν, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε άμεσα. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του β’ ημιχρόνου, ο Μασούρας άδειασε τρεις αμυντικούς και με πλασέ ισοφάρισε το 1-1.

Η ανατροπή δεν άργησε να έρθει. Στο 53′ ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα, η οποία πέρασε απ’ όλους με την μπάλα να φτάνει στον Λάμπρου, ο οποίος με διαγώνιο σουτ σκόραρε και έβαλε τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 78ο λεπτό.

Ο Μασούρας έκανε την παράλληλη σέντρα, με τον Παπαγεωργίου στην πρώτη του επαφή, καθώς στο προηγούμενο λεπτό είχε μπει ως αλλαγή, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Γκολ: 43’ Επστάιν (Κέρκυρα), 46’ Μασούρας (Πανιώνιος), 53’ Λάμπρου (Πανιώνιος), 78’ Παπαγεωργίου (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες: 
Ντουρμισάι, Κόρμπος – Επστάιν, Κρητικός, Γκράσι, Γεωργίου

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): 
Μπαντής, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (46’ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας, Λάμπρου (76’ Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (83’ Πινιώτης).

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): 
Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Ιωάννου, Γρομητσάρης (56’ Μπάουμαν), Γκράσι, Σοϊλέδης, Κρητικός, Μπαλάφας (66’ Κόντος), Σιόντης, Έπσταϊν, Παμλίδης (75’ Ζορμπάς).

Διαφήμιση
Διαφήμιση