HomeHL-SportsΟΦΗ ΑΟΧ-Κισσαμικός 3 0

ΟΦΗ ΑΟΧ-Κισσαμικός 3 0

Άφραγκοι, αλλά παλικάρια...Ο ΟΦΗ πήρε το κρητικό ντέρμπι με 3-0 κόντρα στον ΑΟΧ - Κισσαμικό - Χατ τρικ ο Μάνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είμαστε ακόμα ζωντανοί… Αυτό μπορούν να τραγουδούν στον ΟΦΗ μετά τη σπουδαία σαββατιάτικη  νίκη με 3-0 επί του ΑΟΧ – Κισσαμικού στο κρητικό ντέρμπι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Στο «Γεντί Κουλέ» η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειξε χαρακτήρα στον πρώτο της αγώνα για το 2018 και ότι έχει βαριά φανέλα, καθώς δεν λύγισε από τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, που λόγω των σοβαρών οικονομκών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ έχουν καταφύγει σε προσφυγές για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Διαθέσιμοι ήταν όλοι και όλοι 15 ποδοσφαιριστές, αφού Μονιάκης και ο Περογαμβράκης ήταν τυπικά στον πάγκο λόγω των τραυματισμών τους, όσοι έπαιξαν όμως ήταν πραγματικά παλικάρια, ξέχασαν ότι είναι απλήρωτοι και φυσικά τα φώτα πέφτουν κυρίως στον Δημήτρη Μάνο (ΦΩΤΟ), που πέτυχε χατ τρικ.

Ο 24χρονος επιθετικός ταλαιπώρησε πολύ την άμυνα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη, που ήταν αλλού γι’ αλλού στο πρώτο 45λεπτο και το πλήρωσε ακριβά.

Εξαιρετικός ο Νάστος στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πολλή δουλειά από Κοιλιάρα, Παπατόλιο και Κουτσιανικούλη στις πτέρυγες, ο Λέο ήταν ο πιο δραστήριος από πλευράς ηττημένων.

Με 18 βαθμούς ο ΟΦΗ είναι στην 3η θέση μαζί με τα Τρίκαλα με ματς λιγότερο, 11ος ο ΑΟΧ – Κισσαμικός με 12, παρέα με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Φουριόζος και αποτελεσματικός…
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να μπαίνει φορτσάτος, τους φιλοξενούμενους να παραπαίουν και τον Μάνο να τιμωρεί δις τα τεράστια αμυντικά κενά των «κυανόλευκων», βρίσκοντας δίχτυα τόσο στο 6ο όσο και στο 9ο λεπτό.

Οι παίκτες του Παπαδόπουλου ήταν κυρίαρχοι, Κουτσιανικούλης και Κοιλιάρας είχαν στήσει… πάρτι από τις πτέρυγες, με τον ΑΟΧ – Κισσαμικό να απογοητεύει και να μην μπορεί να ανησυχήσει τον Στρέζο.

Το 2-0 ήρθε απόλυτα δίκαια για τους Ηρακλειώτες, που έδειξαν να «καθαρίζουν» από νωρίς το τρίποντο.

To διαχειρίστηκε σωστά…
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα των παικτών του Πετράκη ήταν καλύτερη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι είχαν να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Παπαδόπουλος, άλλωστε, έκανε σωστές αλλαγές, με τον Κοντογιάννη να δίνει φρεσκάδα στο κέντρο παίρνοντας τη θέση του Πουρτουλίδη και τον Φαζό να ενισχύει τα μετόπισθεν σε σχήμα με τρεις στόπερ στο τελευταίο τέταρτο.

Εντέλει, το γκολ του Μάνου στο 89′ ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για τον ΟΦΗ, που ξέχασε για λίγο τα προβλήματά του.Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σωτηριάδης του Συνδέσμου Λασιθίου με βοηθούς τον Πάγκαλο του Συνδέσμου Λασιθίου και τον Νιδριώτη του Συνδέσμου Αθηνών.

Κίτρινες: 3′ Παντελάκης, 53′ Τόλι.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ποτουρίδης, Παπατόλιος (77′ Φαζός), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης (64′ Κοντογιάννης), Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (88′ Πλευράκης), Mάνος.

ΑΟΧ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Γκίνη (74′ Σελινιωτάκης), Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (77′ Βρεττός), Λέο, Ντάγκρας (57′ Σάλιακας).

https://vimeo.com/249939116

Διαφήμιση
Διαφήμιση