HomeHL-9Εκοιμήθη ο αγαπητός ιερέας των Ανωγείων

Εκοιμήθη ο αγαπητός ιερέας των Ανωγείων

Ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Ανδρεαδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιστοιχισμένος από την γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια και τα δισέγγονα του , εκοιμήθη σήμερα, παραμονή των Φώτων, ο αγαπητός Ανωγειανός ιερέας παπά Νικόλας Ανδρεαδάκης, σε ηλικία 92 ετών.

Όπως αναφέρει το anogi.gr, η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 3 μετά τι μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου στα Ανώγεια.

iereas

Σεμνός, δραστήριος και δημιουργικός, ο παπά Νικόλας υπηρέτησε για δεκαετίες τα’ Ανώγεια, κηρύσσοντας τον λόγο του Θεού, με πολλά χρόνια παρουσίας ως ιερωμένος στον Άι Γιάννη, όπου βοηθούσε από το παγκάρι τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες, αλλά συνέδραμε με το λόγο και τις συμβουλές του σε προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Ταλαιπωρημένος την τελευταία δεκαετία από προβλήματα υγείας που τον κρατούσαν στο σπίτι, δεν σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται για τον τόπο του.

Ευτύχησε να δει τον γιο του να ακολουθεί τα βήματα του, με τον παπά Γιώργη να είναι σήμερα αυτός που συνεχίζει το έργο του στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου.

Έφυγε πλήρης ημερών αλλά και έργων, έχοντας στο πλευρό του όλη την οικογένεια του, που τον αποχαιρετάει με οδύνη αλλά και εκτίμηση για όσα προσέφερε. Ας είναι ελαφρύ το Ανωγειανό χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση