Μητέρα και κόρη «έφυγαν» μαζί στην Κρήτη στο πολύνεκρο δυστύχημα που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Ο λόγος για την 20χρονη Μαρία Κωστίδη και την 40χρονη μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε ο 21χρονος μέλλοντας σύζυγος της Μαρίας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στην Αγία Πελαγία.

Από τη σύγκρουση πέθανε ακαριαία και ο 21χρονος Χρήστος ενώ τέσσερα ακόμα άτομα νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ: ο πατέρας της Μαρίας, Νίκος, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, η μικρότερη αδερφή της 15 χρόνων που φέρει σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα και το ζευγάρι το οποίο επέβαινε στο δεύτερο όχημα.

Η Δέσποινα Παναγιωτάκη.
Η Δέσποινα Παναγιωτάκη.

Στην Ρόδο η κηδεία

Οι σοροί της μητέρας και της κόρης έφυγαν χθες από το ΠΑΓΝΗ και αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι της… επιστροφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κηδεία αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στην Ρόδο απ’ όπου και κατάγεται η μητέρα, Δέσποινα.

Η Μαρία Κωστίδη.
Η Μαρία Κωστίδη.

Την ίδια ώρα, συγγενείς της οικογένειας που ξεκλυρίστηκε στην άσφαλτο της Κρήτης βρίσκονται από χθες στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να στηρίξουν ψυχολογικά την 15χρονη κοπέλα.

Μάχη για την ζωή του δίνει ο πατέρας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 49χρονος, Νίκος Κωστίδης, πατέρας της αδικοχαμένης Μαρίας.

Η κατάσταση της υγείας του 49χρονου από την πρώτη στιγμή κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος πατέρας φέρει σοβαρότατα τραύματα στην περιοχή της κοιλιάς και τον αυχένα με τους γιατρούς να προσπαθούν να τα αντιμετωπίσουν.

«Η κατάστασή του είναι κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα. Ωστόσο ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος.

Ο 49χρονος νοσηλεύεται, διασωληνομένος, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση