HomeHL-GreeceΣυνελήφθη ο ένας από τους τρεις Αλβανούς δραπέτες του Μεταγωγών

Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις Αλβανούς δραπέτες του Μεταγωγών

Απέδρασαν κόβοντας τα κάγκελα του κρατητηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς που απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών. Πρόκειται για έναν 35χρονο που είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Μενιδίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των άλλων δύο.

Κινηματογραφική απόδραση

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι τρεις Αλλβανοί, δύο εκ των οποίων κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών και ο ένας για ανθρωποκτονία, έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου που βρίσκονταν στην πίσω πλευρά του κτηρίου, στον δεύτερο όροφο της Διεύθυνσης Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.

Στη συνέχεια οι τρεις δραπέτες, ηλικίας 35, 38 και 27 ετών, έριξαν σεντόνια και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αντίθετα ένας τέταρτος κρατούμενος από τη Γεωργία, ηλικίας 39 ετών, ο οποίος κρατείται για ανθρωποκτονία, που επιχείρησε και αυτός να διαφύγει ακολουθώντας τους Αλβανούς, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί πλέον «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να συλλάβουν τους άλλους δύο.

Κατά πληροφορίες οι τρεις Αλβανοί και ο Γεωργιανός κρατούνταν στο κτήριο της Πέτρου Ράλλη προκειμένου να μεταχθούν στα δικαστήρια.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση