HomeHL-9Η κόρη του άτυχου λαχειοπώλη στα Χανιά ζητά…δικαίωση

Η κόρη του άτυχου λαχειοπώλη στα Χανιά ζητά…δικαίωση

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ετοιμαζόταν να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά της στο Βέλγιο, όταν πληροφορήθηκε για τον τραγικό χαμό του πατέρα της στα Χανιά, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αγροτικό, ενώ διέσχιζε τον δρόμο στην περιοχή της Παρηγοριάς.

Την ώρα που ο 44χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος μετά την κατάθεσή του στην αστυνομία, όπου οικειοθελώς παρουσιάστηκε δύο ημέρες μετά το συμβάν, η νεαρή Χανιώτισσα που πλέον ζει μόνιμα στο εξωτερικό, ζητά την εφαρμογή του νόμου.

Ο δικηγόρος της, κ. Δημήτρης Ποντικάκης, εξήγησε στο zarpanews.gr πως η κοπέλα θα παρασταθεί στη δίκη ως πολιτική αγωγή ενώ παράλληλα θα κινήσει την διαδικασία διεκδίκησης αποζημιώσεων για το τραγικό συμβάν. Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Ποντικάκη, η εγκατάλειψη της διαμελισμένης σορού στην άσφαλτο, βαραίνει ακόμα περισσότερο την πράξη του δράστη (καθ’ομολογία).

Πάντως με αφορμή τον θάνατο του 66χρονου, η τοπική κοινωνία εκφράζει ξανά το αίτημα για αυστηροποίηση των ποινών για δράστες τροχαίων «εγκλημάτων» -όπως τα αποκαλεί ο σύλλογος συγγενών των θυμάτων-.

Διαφήμιση
Διαφήμιση