HomeHL-9Χιλιάρικο και … σύλληψη στον βωμό της πράσινης τσόχας

Χιλιάρικο και … σύλληψη στον βωμό της πράσινης τσόχας

Είχαν ποντάρει 13.500 ευρώ στο μπαρμπούτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη μια επιχείρηση στο πλαίσιο της εκστρατείας ενάντια στον παράνομο τζόγο έφεραν σε πέρας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου, που έκαναν έφοδο σε καφενείο σε κεντρική λεωφόρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν επί το έργον συνολικά 13 άτομα, εννέα Κρητικούς ηλικίας από 25 έως και 62 χρόνων τρεις αλλοδαπούς από την Αλβανία ηλικίας 53, 37 και 45 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 32χρονη γυναίκα από τη Ρουμανίου με την κατηγορία της διενέργειας και συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο καφενείο εντοπίστηκαν συνολικά 9 θαμώνες να παίζουν μπαρμπούτι, ενώ δύο τσιλιαδόροι, ένας 25χρονος και ένας 45χρονος αλλοδαπός προσπάθησαν χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν να ειδοποιήσουν για την επικείμενη αστυνομική έρευνα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, είκοσι ζευγάρια ζάρια, το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού και μία ηλεκτρονική συσκευή ενεργοποίησης ηχητικού σήματος με δύο χειριστήρια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση