HomeHL-9Εικόνες σοκ στον τόπο του δυστυχήματος: Ένα κινητό παρατημένο στα συντρίμμια

Εικόνες σοκ στον τόπο του δυστυχήματος: Ένα κινητό παρατημένο στα συντρίμμια

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το πολύνεκρο τροχαίο διερευνώνται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθνική Οδός Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας… Στο σημείο όπου σημειώθηκε χθες το μεσημέρι το τρομακτικό πολύνεκρο τροχαίο, κόβοντας το νήμα της ζωής τριών ανθρώπων, με άλλον έναν να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

syntrimmia-troxaio3

Ό,τι απέμεινε μετά την απομάκρυνση των αυτοκινήτων από το οδόστρωμα στον τόπο της τραγωδίας συνθέτει μια εικόνα που ραγίζει την καρδιά. Συντρίμμια, κομμάτια από τις ζώνες ασφαλείας των δύο οχημάτων έκοψαν οι διασώστες για να απελευθερώσουν εγκλωβισμένους, σπασμένα γυαλιά, ελάσματα και κομμάτια από τους υαλοκαθαριστήρες. Και ένα … κινητό τηλέφωνο, που κανείς δεν αναζήτησε,κανείς δεν γνωρίζει τον κάτοχό του και κανείς δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του για να το περισυλλέξει κατά την πρώτη αυτοψία.

syntrimmia-troxaio2

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αρχών, για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα, αυτό το βροχερό μεσημέρι της 3ης Ιανουαρίου συνεχίζονται. Θα ακολουθήσουν κι άλλες αυτοψίες, και θα ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις από τους τραυματίες όταν θα είναι σε θέση να πουν τι ακριβώς συνέβη τα μοιραία εκείνα δευτερόλεπτα που στέρησαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και οδήγησαν άλλους τέσσερις στο νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση