HomeHL-9Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης

Ο πολυτραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου δίνει μάχη για τη ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο 49χρονος πατέρας της αδικοχαμένης Μαίρης, που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στο τρομακτικό πολύνεκρο δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Κρήτη.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση ο πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία για την αντιμετώπιση των σοβαρών τραυμάτων που φέρει στον αυχένα και την κοιλιά.

Οι γονείς της Μαίρης Κωστίδη. Η μητέρα της "έφυγε" μαζί της στο πολύνεκρο τροχαίο και ο πατέρας της δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ
Οι γονείς της Μαίρης Κωστίδη. Η μητέρα της «έφυγε» μαζί της στο πολύνεκρο τροχαίο και ο πατέρας της δίνει τη δική του μάχη στη ΜΕΘ

Την ίδια ώρα σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε και η 15χρονη κόρη του, η οποία αντιμετωπίζει ορθοπεδικά τραύματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Στο νοσοκομείο παραμένουν και οι άλλοι δύο τραυματίες, οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση