HomeHL-9Μαίρη και Χρήστος: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο

Μαίρη και Χρήστος: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο

Ετοιμάζονταν για τον γάμο τους αλλά έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο που συγκλόνισε την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιάζει σαν η ειμαρμένη να ζήλεψε τα νιάτα και την ευτυχία τους. Η κακιά ώρα τους είχε στήσει «καρτέρι» στον δρόμο για να κόψει πρόωρα και άδικα το νήμα της ζωής τους, στην άσφαλτο της Κρήτης που θρηνεί τρία νέα θύματα του αδειφάγου Μολόχ…

Ο Χρήστος Σ. από τη Χερσόνησο και η Μαίρη Κ. από την Τήλο, 23 και 22 χρόνων αντίστοιχα, γνωρίστηκαν στα φοιτητικά έδρανα. Μέλη της κοινότητας του ΤΕΙ Κρήτης, ένιωσαν τις καρδιές τους να χτυπούν δυνατά ο ένας για τον άλλον και αγαπήθηκαν με νεανικό πάθος.

zevgari-polynekrou-troxaiou2

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, πήραν την απόφασή τους να ενώσουν επίσημα τις ζωές τους. Οι γονείς τους υποδέχθηκαν την απόφαση των παιδιών τους με ενθουσιασμό και οι προετοιμασίες για τα λογοστέματα και τους αρραβώνες ξεκίνησαν.

Τις γιορτές, η Μαίρη με τους γονείς και την 15χρονη αδελφή της, ταξίδεψαν στην Κρήτη για να περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και να γνωριστούν καλύτερα οι οικογένειες μεταξύ τους.

zevgari-polyenekrou-troxaiou

Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, μιας ημέρας εκδρομής για τις οικογένειες των δύο μελλονύμφων, δεν προμήνυε την ανείπωτη τραγωδία που τους περίμενε. Η μεγάλη παρέα ταξίδεψε με δύο αυτοκίνητα μέχρι τα Χανιά και το μεσημέρι πήραν τον δρόμο της επιστροφής. Στο ένα αυτοκίνητο που προπορευόταν βρισκόταν οι γονείς του αδικοχαμένου Χρήστου και στο δεύτερο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πίσω η οικογένεια της Μαίρης. Το ζευγάρι των μελλονύμφων βρισκόταν στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού, με τον 23χρονο να κρατά το τιμόνι. Στο πίσω κάθισμα τα πεθερικά του και η 15χρονη κουνιάδα του.

zevgari-polynekrou-troxaiou3

Γύω στις 3 μετά το μεσημέρι, σημειώθηκε το τρομακτικό τροχαίο. Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες ο απολογισμός. Ο Χρήστος και η Μαίρη «έφυγαν» ακαριαία, μέσα στα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους. Λίγα λεπτά αργότερα τους ακολουθούσε στον δρόμο χωρίς επιστροφή και η 45χρονη μητέρα της κοπέλας. Ο 49χρονος πατέρας της χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Αρκούσε μια στιγμή για να ξεκληριστεί μια οικογένεια και να βυθιστεί στην απέραντη θλίψη και την οδύνη μια άλλη.

zevgari-polynekrou-troxaiou4

Τραγικές φιγούρες της ανείπωτης θλίψης η ανήλικη κοπελίτσα που δια μιας έχασε τη μάνα και την αδερφή της, αλλα και οι γονείς του μέλλοντα γαμπρού που είδαν μπροστά στα μάτια τους την τραγωδία να εξελίσσεται…

zevgari-troxaio-logo

Διαφήμιση
Διαφήμιση