HomeHL-TOPΠολύνεκρο το τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό! Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους!

Πολύνεκρο το τρομακτικό τροχαίο στην Εθνική Οδό! Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους!

Τέσσερις οι τραυματίες ανάμεσά τους και μια ανήλικη κοπέλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απίστευτη τραγωδία, με τρεις νεκρούς στο τρομακτικό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 15:00 στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, θέτοντας σε κινητοποίηση τις αρχές. Από τη σφοδρή σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων άφησαν την τελευταία τους πνοή στα συντρίμμια, τρία άτομα, και πιο συγκεκριμένα δύο γυναίκες και ένας άνδρας. Στο μεταξύ, συνολικά 4 τραυματίες, ανάμεσα στους μια ανήλικη κοπέλα, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.  Ο ένας εξ αυτών, ένας 35χρονος άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν πέντε άτομα, οι τρεις νεκροί, η έφηβη και ο νεαρός άνδρας και στο δεύτερο άλλα δύο, ένας άνδρας και μια γυναίκα, τα τραύματα των οποίων δεν εγκυμονούν κίνδυνο για τη ζωή τους. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι το ένα ΙΧ που κινούνταν με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο, βρήκε από την πορεία, πιθανότατα επειδή ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με το αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο σημείο, από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος  έσπευσαν οι αρχές και πιο συγκεκριμένα τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με δύο γιατρούς, καθώς επίσης δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων.

Άνδρες της Τροχαίας διερευνούν τις συνθήκες του πολύνεκρου τροχαίου, ενώ προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση