HomeHL-GreeceΤραγωδία: Νεκρός ιδιοκτήτης μπαρ -Τον γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου

Τραγωδία: Νεκρός ιδιοκτήτης μπαρ -Τον γρονθοκόπησαν μέχρι θανάτου

Στη Σπάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας 61χρονος ιδιοκτήτης μπαρ στη Σπάρτη, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια καυγά στο μαγαζί του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είναι δύο Γεωργιανοί 33 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού και τραυμάτισαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 46, 54, 57 και 61ος ετών.

Τραυματισμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μία 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι αποχώρησαν, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς αυτόπτες μάρτυρες, η συμπλοκή ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα και πολύ γρήγορα συνεχίστηκε στην είσοδό του.

Οι δράστες χτυπούσαν με μανία τα άτομα που βρίσκονταν απέναντί τους, με τον άτυχο 61χρονο να γρονθοκοπείται μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

Τα αίτια του εγκλήματος μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση