HomeHL-9«Καλό ταξίδι Μίστερ»: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ευγένειου Γκέραρντ

«Καλό ταξίδι Μίστερ»: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ευγένειου Γκέραρντ

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος της Ελλάδος θρηνεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Καλό ταξίδι Μίστερ» και «Καλό ταξίδι δάσκαλε». Με αυτόν τον τρόπο χαιρετούν οι περισσότερες ομάδες της Ελλάδος τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή και προπονητή, Ευγένιο Γκέραρντ που χθες έφυγε από την ζωή σε ηλικία 77 χρόνια.

Δείτε τις συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

ΟΦΗ

»Την Πέμπτη (4/1) στις 2 το μεσημέρι στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ελιά, αποχαιρετούμε όλοι μαζί τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Η επιθυμία της οικογένειας, αλλά κυρίως του Ολλανδού, που έγινε Κρητικός, του ανθρώπου που δεν γεννήθηκε στα μέρη μας, αλλά όπως έλεγε και ο ίδιος «δεν γεννήθηκα εδώ, αλλά εδώ είναι το σπίτι μου. Εδώ έζησα, εδώ θα ζήσω και εδώ θα πεθάνω, σαν Κρητικός», είναι να ταφεί στο χωριό του, στην όμορφη Ελιά.

Εκεί θα εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο και τα παιδιά του.Εκεί θα αποχαιρετήσουμε τον μεγάλο Ευγένιο και θα του πούμε «Καλό Παράδεισο Μίστερ!».O Γκέραρντ θα βρίσκεται στην οικία του, στην Ελιά, από την Τετάρτη (3/1) στις 6μμ.»

Ενώ παράλληλα με βίντεο που έφτιαξε προς τιμήν του, στην εκδήλωση της μετονομασίας της θύρας 9 του Γεντί Κουλέ, σε θύρα Ευγένιος Γκέραρντ ανέφερε:

«Ο ΟΦΗ μας, έγινε σήμερα, πραγματικά, πολύ φτωχός. Καλό ταξίδι Μίστερ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ!»

ΟΦΗ ’94

«Ο ΟΦΗ ’94 και η Ακαδημία ΟΦΗ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ. Ο θάνατος του ποδοσφαιρικού μας πατέρα μας γεμίζει με συναισθήματα θλίψης και οδύνης. Ο ΟΦΗ σήμερα πενθεί γιατί έχασε τον ηγέτη-προπονητή-άνθρωπο χάρη στον οποίο το κρητικό ποδόσφαιρο έζησε χρυσές εποχές.

Η φιλοσοφία του και η δουλειά του αποτελούν το πιο λαμπρό πρότυπο για τις νέες γενιές.

Το όνομά του θα συνοδεύει πάντοτε κάθε βήμα μας και δεν πρόκειται ποτέ να σβηστεί από την μνήμη μας. Του αξίζει τιμή και δόξα για όσα προσέφερε στον ΟΦΗ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η διοίκηση και η ομάδα του ΟΦΗ ’94 θα τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία, στην εξόδιο ακολουθία που θα ψαλεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Ελιά.

Ολλανδέ δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

ΠΑΕ Εργοτέης

«Ο Εργοτέλης αποχαιρετά τον σπουδαίο άνθρωπο του ποδοσφαίρου και Κρητικό από επιλογή, Ευγένιο Γκέραρντ ο οποίος τίμησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Μακάρι το παράδειγμα που χάραξε στο ποδόσφαιρο να αξιοποιηθεί στο μέλλον».

ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ενός σημαντικού προπονητή, ενός σπουδαίου φιλέλληνα».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Μία από τις πιο γνώριμες, αγαπητές και αξιοσέβαστες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ένας άνθρωπος που έμοιαζε να είναι πάντα «παρών» στο ποδόσφαιρό μας σαν υπόδειγμα ήθους και σαν σημείο αναφοράς κάθε ωραίας ποδοσφαιρικής ιστορίας θα ανήκει στο εξής στο «Πάνθεον» του ελληνικού αθλητισμού. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

ΠΑΕ ΑΕΚ

«Με βαθιά οδύνη για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Ευγένιος Γκέραρντ υπήρξε μία εκ των πλέον εμβληματικών μορφών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί τεράστια τιμή και παρακαταθήκη για την ομάδα μας το γεγονός ότι την υπηρέτησε από δύο διαφορετικά πόστα ως τεχνικός σύμβουλος δίπλα στον Τόνι Σαβέβσκι το 2000 και πέντε χρόνια αργότερα ως διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ.

Το στίγμα του Ευγένιου Γκέραρντ θα παραμείνει ανεξίτηλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με την προσφορά του θα αποτελεί διαχρονικά πρότυπο προς μίμηση.

Καλό ταξίδι, δάσκαλε!».

ΠΑΕ Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ο Ολλανδός προπονητής ήταν από τους ανθρώπους που απολάμβαναν του καθολικού σεβασμού, αφήνοντας το προσωπικό του ανεξίτηλο στίγμα τόσο στην ομάδα του Ο.Φ.Η. όσο και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

ΠΑΕ Πανιώνιος

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ για το χαμό του. Ο Ευγένιος Γκέραρντ τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόσφερε σε αυτό διαχρονικά».

ΠΑΕ Παναιτωλικός

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος με όσα προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προσωπικότητα και το ήθος του κέρδισε την καθολική αποδοχή και αναγνώριση»

Τριτωνία

«Το Κρητικό ποδόσφαιρο θρηνεί …..

Από την ΤΡΙΤΩΝΙΑ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους αλλά και στον ΟΦΗ»

Συλλυπητήρια Σωκράτη Βαρδάκη για το Ευγένιο Γκέραρντ

 «Με συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετούμε τον Άρχοντα του ποδοσφαίρου, τον προπονητή, ένα γνήσιο Κρητικό, αλλά πάνω απ΄ όλα τον άνθρωπο και φίλο Ευγένιο Γκέραρντ. Η παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα ενέπνευσε πολλά νέα παιδιά που αγάπησαν το ποδόσφαιρο, ενώ συνέδεσε το όνομά του με μία ομάδα για την οποία οραματίστηκε και έγραψε λαμπρές σελίδες στην ιστορία της.

Στην οικογένειά του και στην ομάδα του ΟΦΗ θερμά συλλυπητήρια.»

Γ. Μαστοράκης, δήμαρχος Χερσονήσου

Με συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετούμε το συντοπίτη μας, το σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Ευγένιο Γκέραρντ. Μια μεγάλη απώλεια, για την οποία δε θρηνεί μόνο ο αθλητικός κόσμος, αλλά ολόκληρη η τοπική κοινωνία. Ο θρυλικός προπονητής του ΟΦΗ άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα, καθώς με τον επαγγελματισμό και το ήθος του την οδήγησε σε ένδοξες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το πέρασμά του από τα ελληνικά γήπεδα ενέπνευσε νέα παιδιά που αγάπησαν το ποδόσφαιρο και συνέδεσε το όνομά του με μια ομάδα για την οποία οραματίστηκε και έγραψε λαμπρές σελίδες στην ιστορία της.

Ο Ευγένιος Γκέραρντ αγάπησε τόσο πολύ τούτο τον τόπο, που του χάρισε το όνομά του και η Κρήτη τον αγάπησε τόσο πολύ που του χάρισε την ψυχή της.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Γιάννης Κουράκης, τέως δήμαρχος Ηρακλείου

Μια μεγάλη μορφή του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ΟΦΗ, ο Ευγένιος Γκεραρντ έφυγε από την ζωή.

 Ήταν ο προπονητής που παρέμεινε πολλά χρόνια στην θέση του και οδήγησε την αγαπημένη ομάδα όλων των Ηρακλειωτών σε αγωνιστικούς θριάμβους.

Παράλληλα αγάπησε και αγαπήθηκε  από τους κρητικούς και την Κρήτη και «πολιτογραφήθηκε» κρητικός.

Άφησε το αποτύπωμα του όχι μόνο στον ΟΦΗ, αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το παράδειγμα του είναι αξιομίμητο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση