HomeHL-SportsΠληρωμές ή ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΗ…

Πληρωμές ή ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΗ…

Καθοριστική θα είναι η Τετάρτη «Γίνεται προσπάθεια» είναι η επίσημη ενημέρωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οριακή είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ και αυτό φάνηκε την Τρίτη  με την απόφαση των παικτών να μην προπονηθούν και να φύγουν από το ΒΑΚ όταν συνειδητοποίησαν πως για άλλη μία μέρα δεν θα γίνουν πληρωμές.

Η Τετάρτη  φαίνεται πως θα είναι καθοριστική. Είτε θα γίνουν πληρωμές και κάπως θα καταλαγιάσει το όλο θέμα είτε θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Το μπαλάκι είναι στα χέρια του Φώτη Τσάλου και των μετόχων για να διορθώσουν την κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, η επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ομάδα είναι η ακόλουθη: «Δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τρίτη  το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η απόφαση ανήκει στους παίκτες του ΟΦΗ, καθώς δεν έλαβαν μέρος των οφειλόμενων χρημάτων, με βάση την ενημέρωση που είχαν από τους μετόχους.

Ετσι, οι παίκτες αποφάσισαν να μην γίνει η προπόνηση.

Γίνεται προσπάθεια το θέμα να επιλυθεί την Τετάρτη  και η ομάδα να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά /Κισσαμικό, που θα γίνει το Σάββατο  στο Γεντί Κουλέ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση