HomeHL-GreeceΤι «βλέπει» η ιατροδικαστής για τον θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλλονιά

Τι «βλέπει» η ιατροδικαστής για τον θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλλονιά

Τα πρώτα συμπεράσματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φως στο μυστήριο του θανάτου του ζευγαριού στην Κεφαλονιά αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστής, όταν ολοκληρώσει το έργο της.

Οι δύο τουρίστες, ένας Γερμανός και μία Βουλγάρα, εντοπίστηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου, στη βίλα που είχαν νοικιάσει. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, από τα πρώτα ευρήματα, μιλά για προσπάθεια αυτοτραυματισμού που πήρε διαφορετική τροπή στην πορεία.

«Από τα αυτοψιακά και νεκροψιακά ευρήματα επιφυλάσσομαι, πρέπει να ολοκληρωθεί η νεκροτομική διερεύνηση για να καταλήξω σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. Φαίνεται πως ξεκίνησε σαν μια προσπάθεια αυτοτραυματισμού- και των δύο- με τραύματα στα άνω άκρα, στη συνέχεια η διαδικασία μάλλον άλλαξε κατεύθυνση, για κάποιον λόγο, και καταλήγει με αυτοχειρία του άνδρα», δήλωσε η κ. Τσιόλα.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα εύρημα που να μας δείχνει εμπλοκή άλλου ατόμου ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που να συνηγορεί υπέρ της εγκληματικής φύσεως της περίπτωσης αυτής», επεσήμανε ακόμη.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάτι που όμως θα επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Θεωρείται ότι δεν είχαν σκοπό να αυτοκτονήσουν, αλλά πιθανόν- με βάση ένα από τα σενάρια που υπάρχουν- να εξέπνευσε η γυναίκα εξαιτίας του αυτοτραυματισμού και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του ο άνδρας.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση