Ένας 44χρονος άνδρας είναι ο οδηγός του ασημί αγροτικού οχήματος που παρέσυρε, σκότωσε κι εγκατέλειψε το 67χρονο λαχειοπώλη στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό Χανίων.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν τον ερχομό του 2018 όταν ο άτυχος λαχειοπώλης, κατά την έξοδό του από ένα μίνι μάρκετ της περιοχής, παρασύρθηκε από τον 44χρονο οδηγό και βρήκε τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, το άψυχο σώμα του 67χρονου διαμελίστηκε με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο να μην μπορούν να αναγνωρίσουν αρχικά, αν επρόκειτο για άνδρα ή για γυναίκα.

troxaio-aytokinhto1

Οι έρευνες των αστυνομικών και ο εντοπισμός του οχήματος

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν οι άνδρες της αστυνομίας που ξεκίνησαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό.

Στα «χέρια» τους είχαν τα στοιχεία που συνέλεξαν από τον δρόμο – όπως ένα μέρος του προφυλακτήρα του οχήματος – αλλά και ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν ένα ασημί αγροτικό φορτηγάκι να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα λίγα δευτερόλεπτα πριν το φονικό τροχαίο.

troxaio-aytokinhto

Οι αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα οχήματα που ταιριάζουν με τον συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου και χθες το απόγευμα εντόπισαν το αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Πηγές της αστυνομίας εικάζουν πως ο 44χρονος αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές τώρα που έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη μετά από ατύχημα.

Το τραγικό παιχνίδι για τον 44χρονο οδηγό

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 44χρονο οδηγό του αγροτικού που εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Παρηγοριάς, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 66χρονο λαχιοπώλη.

Το Parakritika.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο του, ο οποίος ανέφερε πως ο 44χρονος είχε χάσει τη μητέρα του πριν λίγα χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα, μπροστά στα μάτια του, όταν επίσης την παρέσυρε αγροτικό αυτοκίνητο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε ότι ο 44χρονος είχε μαζί του τον μικρό γιο του και πήγαινε σπίτι του να αλλάξει χρόνο, ωστόσο, η μοίρα του επεφύλασσε αυτό το δυσάρεστο παιχνίδι!

Όπως μας είπε, ο 44χρονος επέστρεψε στον τόπο του δυστύχηματος για να δει τι συμβαίνει, αλλά ήταν τέτοια η αντίδραση του μικρού παιδιού, όσο και το ψυχολογικό σοκ που υπέστη ο ίδιος μόλις είδε το νεκρό λαχειοπώλη, που εγκατέλειψε το σημείο.

Ο 44χρονος απομακρύνθηκε από την Παρηγοριά με θολωμένο μυαλό και εξαφανίστηκε, καθώς επανήλθαν μπροστά του οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στη μητέρα του.

Σε σχετική ερώτηση για το πότε θα πάει για κατάθεση στις Αρχές, ο δικηγόρος του 44χρονου ανέφερε πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα και με τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση