HomeHL-9Πολλές οι νέες αεροπορικές συνδέσεις από Ευρώπη προς Κρήτη

Πολλές οι νέες αεροπορικές συνδέσεις από Ευρώπη προς Κρήτη

Δείτε ποιες εταιρίες αυξάνουν τις πτήσεις τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η φετινή τουριστική σεζόν για την Κρήτη η οποία φαίνεται πως προσελκύει ολοένα και περισσότερους τουρίστες.

Αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσεις κάποιος και από τις αεροπορικές εταιρίες του εξωτερικού που αναμένεται να αυξήσουν κατά το 2018 τις πτήσεις τους προς την Κρήτη.

Η εταιρία Condor της Γερμανίας θα προσφέρει φέτος περίπου 134 πτήσεις σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη ζήτηση στην Κρήτη παρουσιάζουν οι πτήσεις για το αεροδρόμιο Σητείας, που θα εκτελούνται κάθε Κυριακή από τον ερχόμενο Μάιο από το Μόναχο, το Ντίσελτορφ και τη Φρανκφούρτη.

Η εταιρία TUI διεύρυνε το πρόγραμμα πτήσεών της για το 2018 καθώς από τον Απρίλιο θα υπάρχει μία φορά την εβδομάδα πτήση από Βρυξέλλες προς Χανιά και από τον Μάιο από τις Βρυξέλλες προς Ηράκλειο.

Η εταιρία Germania προσφέρει νέες συνδέσεις με την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη στο πρόγραμμα πτήσεών της για το 2018 καθώς από τον Μάιο θα υπάρχουν:  τρεις φορές την βδομάδα πτήσεις από Τέγκελ (Βερολίνο) προς Ηράκλειο, τρεις φορές την βδομάδα από Ντίσελντορφ προς Ηράκλειο και δύο φορές την βδομάδα από Νυρεμβέργη προς Ηράκλειο.

Η εταιρία Scandinavian Airlines Ireland της SAS το καλοκαίρι του 2018 θα έχει εβδομαδιαία μία πτήση από Κοπεγχάγη προς Χανιά.

Τέλος, η εταιρία Primera Air Nordic εισάγει μεμονωμένες υπηρεσίες τσάρτερ προς την Κρήτη και συγκεκριμένα από Savolinna προς Χανιά και από Τάμπερε προς Χανιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση