HomeΕΛΛΑΔΑΞυλοδαρμός και λαθρεμπορία τσιγάρων οι πρώτες ποινικές υποθέσεις του 2018

Ξυλοδαρμός και λαθρεμπορία τσιγάρων οι πρώτες ποινικές υποθέσεις του 2018

Σε Αθήνα και Πειραιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας ξυλοδαρμός μιας γυναίκας από το νταή σύζυγό της, και μια υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων ήταν οι πρώτες δικογραφίες του 2018 για την Αθήνα και τον Πειραιά.

Ειδικότερα, ένα ζευγάρι Βούλγαρων κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας, υπενθυμίζοντας τις μεγάλες διαστάσεις που έχει λάβει η ενδοοικογενειακή βία.

Ο 50χρονος Βούλγαρος, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, χτύπησε τη σύζυγο του, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα. Η γυναίκα κάλεσε το περιπολικό, ο Βούλγαρος συνελήφθη και η συνέχεια δόθηκε το πρωί στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του νταή συζύγου και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το αλκοόλ και η ενδοοικογενειακή βία είναι οι πιο συνηθισμένες υποθέσεις που καταλήγουν στον εισαγγελέα τέτοιες μέρες.

Διαφορετική εικόνα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, όπου η πρώτη υπόθεση της χρονιάς ήταν η λαθρεμπορία τσιγάρων. Ένας αλλοδαπός, που συνελήφθη επειδή διακινούσε λαθραία τσιγάρα, κατέληξε στο γραφείο της Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση