Με βροχές που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και βόρειους ανέμους αποχαιρετά το 2017 την Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteocrete.gr, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 8 μέχρι 14 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο με καλό καιρό θα υποδεχτούμε το νέο έτος, καθώς οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να αρχίσουν να βελτιώνονται σταδιακά από το μεσημέρι και αύριο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα επικρατούν μόνο αραιές νεφώσεις.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού και στους τέσσερις νομούς του νησιού:

Νομός Ηρακλείου

Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ, πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι έως και 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 14°c, στα νότια από 9 έως 16°c ενώ στα ορεινά από 2 έως 11°c

Νομός Χανίων

Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν Β πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ, πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι έως και 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 15°c, στα νότια από 10 έως 16°c ενώ στα ορεινά από 3 έως 12°c

Νομός Ρεθύμνου

Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ, πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι έως και 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 15°c, στα νότια από 10 έως 16°c ενώ στα ορεινά από 1 έως 11°c

Νομός Λασιθίου

Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ ασθενείς έως μέτριοι 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 14°c, στα νότια από 10 έως 15°c ενώ στα ορεινά από 1 έως 11°c

Διαφήμιση
Διαφήμιση