HomeHL-9Βραβεύτηκαν οι νέοι φοιτητές του Δήμου Μαλεβιζίου

Βραβεύτηκαν οι νέοι φοιτητές του Δήμου Μαλεβιζίου

Από τη δημοτική αρχή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μια ακόμα χρονιά η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου τίμησε σε μια σεμνή τελετή 138 νέες και νέους του Μαλεβιζίου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2017.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και με την παρουσία των Διευθυντών και καθηγητών των Λυκείων του Μαλεβιζίου, καθώς και γονέων, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Μανώλης Γενναράκης και Μιχάλης Χουστουλάκης, υποδέχτηκαν τους νέους φοιτητές και τους ευχήθηκαν να έχουν καλές σπουδές, υγεία και επιτυχία στη ζωή τους.

foitites-1

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Μανουσάκης, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης και Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δημήτρης Τζεδάκης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Ντουλάκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Λυδάκης (Καρίκης), ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Τσιντάρης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννης Κοτσυφός και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

foitites-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση