HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: Οι αλχημείες της Κυβέρνησης με το επίδομα θέρμανσης

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Οι αλχημείες της Κυβέρνησης με το επίδομα θέρμανσης

«Δεν κρύβουν ότι από 210 εκατ. το 2013 έγιναν σήμερα 47 εκατ.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ζήτημα της κυβερνητικής απόφασης για το επίδομα θέρμανσης σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ασκώντας κριτική:

«Επιτέλους! Στις 22 Δεκεμβρίου 2017 η Κυβέρνηση εξέδωσε την απόφαση για το επίδομα θέρμανσης! Πάλι καλά που δεν την εξέδωσε μετά το Πάσχα.

Τι προβλέπει όμως αυτή η απόφαση; Η πραγματικότητα είναι ότι η Υπουργική Απόφαση για το επίδομα θέρμανσης δεν αποκαλύπτει το τοπίο για την περίοδο που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και τελειώνει τον Απρίλιο του 2018, αλλά τροποποιεί αναδρομικά την περσινή περίοδο. Επί της ουσίας, η νέα Απόφαση τροποποιεί ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ μόνο την επιδότηση για τις ορεινές περιοχές!

Η ΝΔ την περίοδο 2013-14 έδωσε για το επίδομα αυτό 210 εκ. ευρώ με διευρυμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια και τότε έδωσε 0,35 ευρώ το λίτρο επιδότηση στο πετρέλαιο. Πέρυσι το ποσό αυτό έγινε 105 εκ. ευρώ και φέτος είναι 47 εκ. ευρώ.

Οι αλχημείες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το επίδομα θέρμανσης αποκαλύπτουν την αναλγησία της πολιτικής που εφαρμόζει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση