Ενώπιον των ανακριτικών αρχών για να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 34χρονος που το βράδυ των Χριστουγέννων αφαίρεσε τη ζωή του ίδιου του πατέρα του, κλείνοντας με τα χέρια το στόμα του.

Ο 34χρονος Δ.Σ. αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αναμένεται να περιγράψει κατά την απολογία του, όλα όσα εκτυλίχθηκαν εκείνο το βράδυ και οδήγησαν στη νέα οικογενειακή τραγωδία, που συγκλονίζει την Κρήτη.

Ο ίδιος υπό την επήρεια αλκοόλ και για αρκετές ώρες μετά το φονικό, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει στους αστυνομικούς, τι έγινε στο σπίτι του πατέρα του και έφτασε να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

Μάλιστα κατά την μεταφορά του στο Αστυνομικό Μέγαρο αρκετές ήταν οι φορές που ο ίδιος έλεγε ασυναρτησίες για το τι ακριβώς συνέβη, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Τελικά ομολόγησε το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του φώναζε και εκείνος προσπάθησε να τον σταματήσει, κλείνοντας του το στόμα.

Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του.

Οι δύο άνδρες, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με “κεφαλοκλείδωμα” του έκλεισε το στόμα με τα χέρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση