Ένα απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα όταν ένας γιος έπνιξε τον πατέρα του μετά από καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν στη 1 τα νύχτα όταν ένας 34χρονος άνδρας βρισκόταν στο σπίτι του 61χρονου πατέρα του στην Φορτέτσα Ηρακλείου για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα.

Και οι δύο φαίνεται ότι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες.

Ο καυγάς πήρε τραγικές διαστάσεις όταν ο γιος έπιασε τον πατέρα του, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και του έκλεισε το στόμα με το χέρι του με αποτέλεσμα να τον πνίξει.

Το άψυχο σώμα του 61χρονου βρήκε στις 3 τα ξημερώματα η αδερφή του η οποία μένει στον πάνω όροφο της πολυκατοικίας, η οποία και ειδοποίησε τις αρχές.

Ιατροδικαστής αλλά και άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο. Όταν μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τον 34χρονο να στέκεται όρθιος, δίπλα από το κρεβάτι. Ήταν σε κατάσταση μέθης και γυμνός από τη μέση και πάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατροκτόνος φαίνεται να ομολόγησε την πράξη του.

Την ίδια ώρα, ο ιατροδικαστής προχώρησε στην αυτοψία του πτώματος του 61χρονου όπου και διαπίστωσε πως ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία.

Φωτογραφίες από το σπίτι όπου έγινε το φονικό

Άνεργος ο γιος, συνταξιούχος ο πατέρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέρας και γιος έμεναν σε διαφορετικά σπίτι και συναντήθηκαν χθες για να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα. Η μητέρα και η κόρη της οικογενείας ζούνε τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 34χρονος είναι τα τελευταία χρόνια άνεργος ενώ ο 61χρονος πατέρας ήταν συνταξιούχος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση