HomeHL-9Η ώρα της δικαιοσύνης για τον ληστή με το κράνος

Η ώρα της δικαιοσύνης για τον ληστή με το κράνος

Ο φερόμενος ως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεσα εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε χθες το πρωί σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο του Ηρακλείου. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε της ληστείας, ο φερόμενος ως ο δράστης της ληστείας είναι ένας 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εργαζόμενος κατά το παρελθόν στην ίδια επιχείρηση.

Ο 34χρονος εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι προχώρησε στην πράξη αυτή επειδή βρισκόταν σε οικονομικό αδιέξοδο.

Στη σχετική ανακοίνωση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνονται τα εξής:

«Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε χθες (24.12.2017) τα ξημερώματα σε επιχείρηση στο Ηράκλειο. Συνελήφθη, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες (24.12.2017) τα ξημερώματα στο Ηράκλειο, άγνωστο άτομο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από 24χρονο ημεδαπό υπάλληλο επιχείρησης το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος, διέπραξε την συγκεκριμένη αξιόποινη πράξη.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση