HomeHL-9Εκατοντάδες τα λαθραία τσιγάρα που κατάσχεσαν οι λιμενικές αρχές

Εκατοντάδες τα λαθραία τσιγάρα που κατάσχεσαν οι λιμενικές αρχές

Μετά τη σύλληψη τριών ατόμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα κατάσχεσαν οι λιμενικές αρχές στο Ηράκλειο μετά τη σύλληψη τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών και ενός Ηρακλειώτη.

Συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για την παράνομη δραστηριότητα των εν λόγω ατόμων, λιμενικοί διενήργησαν έλεγχο σε δύο αλλοδαπούς, 31 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε μία χάρτινη κούτα, που περιείχε 550 πακέτα τσιγάρα διαφόρων επωνυμιών χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και την οποία μετέφεραν στο σπίτι ενός 66χρονου Ηρακλειώτη.

tsigara-1

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 66χρονου, εντοπίστηκαν 86 πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, επίσης χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης, ενώ σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν σε μία εξ αυτών, πεντακόσια 595 κλεψίτυπα DVD.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα λαθραία τσιγάρα και τα DVD, το δίκυκλο όχημα, έξι κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και το χρηματικό ποσό των 375€.

Διαφήμιση
Διαφήμιση