HomeHL-9Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας

Προβλήματα στις πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας

Πότε αίρεται η απαγόρευση του απόπλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες αλλά και τις πτήσεις των αεροσκαφών έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στην Κρήτη, οι βροχές αλλά κυρίως οι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις μεταφορές.

Πιο συγκεκριμένα, καθηλωμένα στο λιμάνι του Ηρακλείου πααραμένουν τα πλοία, ωστόσο θα εκτελέσουν τα δρομολόγια τους προς τον Πειραιά στις 12 τα μεσάνυχτα οπότε και παύει να ισχύει η απαγόρευση του απόπλου που εξέδωσε το μεσημέρι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, στο αεροδρόμιο «Ι. Δασκαλογιάννης» στα Χανιά προσγειώθηκε τελικά αεροσκάφος της Tarom Romanian Air Transport που θα έπρεπε να πραγματοποιήσει πτήση μέχρι το αεροδρόμιο των Σπάτων. Ωστόσο, οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην Αττική έφεραν το αεροπλάνο στην Κρήτη.

Εξάλλου, το μεσημέρι πτήση της Olympic Air που εκτελούσε την πτήση Αθήνα – Χανιά, λόγω των ανέμων που έπνεαν στη Δυτική Κρήτη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και οι επιβάτες διακινήθηκαν μέχρι τα Χανιά που ήταν και ο τελικός προορισμός τους με μισθωμένο λεωφορείο.

Στη συνέχεια υπήρξε μεταβολή του καιρού γεγονός που αποκατέστησε τα προβλήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση