HomeHL-SportsΤάκης Γκώνιας: «Καταστρέφουν το δικαίωμά μας για νίκη»

Τάκης Γκώνιας: «Καταστρέφουν το δικαίωμά μας για νίκη»

Παράπονα του προπονητή του Εργοτέλη για τη διαιτησία στο Αιγίνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Εργοτέλης βρέθηκε δύο φορές μπροστά σκορ στο Αλκαζάρ ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τάκης Γκώνιας συνεχάρη τους Θεσσαλούς για τη νίκη ωστόσο εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για την αποβολή του.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσο για εμάς, ξεκινήσαμε τέλεια το παιχνίδι, πετύχαμε ένα πανέμορφο τέρμα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο και μετά για άλλη μία αγωνιστική άλλοι παράγοντες που απλά είναι υπεύθυνοι να διεκπεραιώνουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το καταστρέφουν και αφαιρούν από την ομάδα μας για μία ακόμα φορά το δικαίωμα να κερδίσει.

Δεν θέλω να πω τίποτα από το πέναλτι και μετά. Τα είδατε, φαντάζομαι να τα γράψετε, γιατί με τις τιμωρίες που έχουν γίνει φέτος και σε μένα και στην ομάδα μας είναι πρωτοφανείς.

Με αποκορύφωμα την αποβολή μου, γιατί έδωσα πάσα να παίξουν γρήγορα τη μπάλα, γιατί δεν υπήρχαν ball boys στο γήπεδο! Συγχαρητήρια στους κυρίους αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Εργοτέλη.

Σε ερώτηση αναφορικά με την αλλαγή στην αλλαγή του Αγγελόπουλου απάντησε ότι «ο παίκτης είχε πρόβλημα μυϊκό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση