HomeHL-Lifestyle«The Voice»: Αυτός είναι ο νικητής μετά από έναν λαμπερό τελικό

«The Voice»: Αυτός είναι ο νικητής μετά από έναν λαμπερό τελικό

Νικητής και φέτος ο Κωστής Μαραβέγιας με τον Γιώργο Ζιώρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Ζιώρης είναι ο νικητής του «Voice» για τη φετινή σεζόν.

Ο νεαρός που διαγωνίστηκε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος «πνίγηκε» μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών του και ελαφρά «σοκαρισμένος» δήλωσε ότι «θα συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου, να είμαι πολιτικός μηχανικός, αλλά η μουσική θα είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από τέσσερις ώρες συνεχούς και γεμάτου τραγούδι προγράμματος.

ziorhs-1

Είχε τραγούδι, ωραίες φωνές, σχετική αγωνία, καλομονταρισμένα βίντεο όμως παραδοσιακά κάθε χρόνο την παράσταση κλέβει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο άνθρωπος – ορχήστρα ο οποίος μπορεί να μιμείται, να τραγουδά, να παρουσιάζει, να χορεύει, να υποδύεται ρόλους και να γράφει υπέροχα σενάρια. Κάπως έτσι, συνδυάζοντας όλα αυτά, έδωσε μία παράσταση στην αρχή της λαμπερής βραδιάς βασισμένη πάνω σε ένα εύρημα. Ο Καπουτζίδης επέλεξε ένα τραγούδι από το ρεπερτόριο κάθε κριτή και παραφράζοντάς το έκανε ένα ωραίο μουσικό παιχνίδι με στίχους άρρηκτα συνδεδεμένους με την πορεία του καθενός εντός κι εκτός τελικού.

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Καπουτζίδης ελισσόταν μοναδικά κάνοντας διακριτικό και ευφυές χιούμορ σε ό,τι τον ενέπνεε. Μπήκε στο πλατό όπως πάντα διαβασμένος, ετοιμόλογος και φυσικά σκορπώντας άπλετο ταλέντο.

Δεν ήταν ο μόνος. Η επιτυχία αυτού του talent show εκτός από τις υπέροχες φωνές των παιδιών που διεκδικούν μία θέση στο μουσικό στερέωμα είναι και οι κριτές.

Ο Κωστής Μαραβέγιας διακριτικά και με το τακτ που διαθέτει ως παρουσία τραγούδησε, έπαιξε και αποθέωσε τους συμμετέχοντες.

Εντυπωσιακή η Έλενα Παπαρίζου, πληθωρική ως παρουσία με το γάργαρο γέλιο και την κρυστάλλινη φωνή της ήταν η πιο ανθρώπινη σε σχέση με τους συναδέλφους της. Ιδιαίτερη στιγμή όταν ερμήνευσε με την υποψήφιά της τα τραγούδια «Αν μου τηλεφωνούσες» και «Δώδεκα».

https://www.youtube.com/watch?v=YpwhKOKqv-I

Λαμπερός ο Σάκης Ρουβάς με την κόρη του Αναστασία να μην εμφανίζεται αλλά να δίνει «σήμα» ότι παρακολουθεί τον μπαμπά και φυσικά ο εκκεντρικός και ιδιαίτερος ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος μπορεί να εναλλάσσει την ευαισθησία με την δημιουργική και καλλιτεχνική «τρέλα» με μοναδικό τρόπο.

Εκπλήξεις σε βαθμό ανατροπής δεν υπήρχαν. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με τελικούς εκπομπών αυτού του είδους, η διάρκεια ξεπέρασε τις τρεις ώρες γεγονός πολύ κουραστικό για τους τηλεθεατές. Για πρώτη φορά συζητήθηκε δημοσίως και μάλιστα με σχετική ένταση και διαφωνίες το φαινόμενο των Κυπρίων υποψηφίων που συγκεντρώνουν πολλές ψήφους στα talent show της ελληνικής τηλεόρασης ενώ και πάλι ο τελικός εξελίχθηκε αργά αλλά σταθερά σε «ανδρική» υπόθεση με δύο αγόρια να φτάνουν στο παρά πέντε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση