HomeHL-9Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ευχαριστεί τα “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΝΟΥΡΑ” για σημαντική δωρεά τροφίμων

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ευχαριστεί τα “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΝΟΥΡΑ” για σημαντική δωρεά τροφίμων

Σημαντική χορηγία κρέατος και τυριού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην κρητική “ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΝΟΥΡΑ” για τη σημαντική χορηγία προιόντων, που πρόκειται να διανεμηθούν σε οικογένειες που στηρίζει ο Οργανισμός ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην ευχαριστήρια επιστολή του προς την εταιρεία επισημαίνουν:

“Αγαπητή κα Γρύλλου,

Σας ευχαριστούµε θερµά που για µία ακόµα φορά ανταποκριθήκατε θετικά στις ανάγκες µας, προσφέροντας σηµαντική ποσότητα κρέατος και τυριού για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει ο Οργανισµός µας και τα φετινά Χριστούγεννα. Η συµβολή και η άµεση ανταπόκρισή σας µας συγκινεί και µας προσφέρει τη δύναµη να συνεχίσουµε το δύσκολο έργο µας για το χαµόγελο κάθε παιδιού.

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» βασίζεται εξολοκλήρου στις δωρεές των ιδιωτών και επιχειρήσεων και όλοι εσείς είστε αυτοί που καθιστάτε εφικτό το να συνεχίσουµε να βρισκόµαστε δίπλα σε κάθε παιδί.

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που µοιράζονται το ίδιο Όραµα και Αξίες: Φροντίδα,

Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα µας.

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συµµετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται.

Χάρη σε όλους µας, από το 1995 έως σήµερα, «Το Χαµόγελο του Παιδιού» αναγνωρισµένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά.

Εξειδικευµένα δίπλα σε παιδιά θύµατα Βίας, παιδιά που εξαφανίζονται, παιδιά µε προβλήµατα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι µοναδικό και η επιστηµονική οµάδα του Οργανισµού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άµεσα λύσεις σε συνεργασία µε κάθε αρµόδιο φορέα.

Σας ευχαριστούµε από καρδιάς για την συµµετοχή και την εµπιστοσύνη!

«Αν ενωθούµε όλοι θα τα καταφέρουµε»*

Με εκτίµηση,

Κώστας Γιαννόπουλος

Πρόεδρος ∆.Σ.”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση