HomeΚΟΣΜΟΣΜε ζευγάρι swingers διασκέδαζε το 18χρονο μοντέλο πριν πέσει από τον 20ο όροφο

Με ζευγάρι swingers διασκέδαζε το 18χρονο μοντέλο πριν πέσει από τον 20ο όροφο

Θρίλερ στη Μαλαισία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό κράτηση με τις κατηγορίες της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών παραμένει ένα ζευγάρι swingers στη Μαλαισία, στο διαμέρισμα του οποίου διασκέδαζε το 18χρονο μοντέλο Ivana Smit προτού πέσει από το μπαλκόνι του 20ου ορόφου.

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρήκε φριχτό θάνατο πριν από περίπου 10 μέρες, όταν έπεσε στο κενό από το διαμέρισμα του ζευγαριού, μετά από μια βραδιά διασκέδασης στο σπίτι τους.

Ο Αμερικανός Alexander Amado Johnson, 45 ετών, και η 30χρονη Ινδονήσια σύζυγός του Luna συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως αφότου βρέθηκε το άψυχο κορμί της 18χρονης, διαλυμένο από την πτώση σε ένα μπαλκόνι του 6ου ορόφου.

Στο αίμα της εντοπίστηκε αλκοόλ και ecstasy και οι τοπικές αρχές πιστεύουν ότι το ζευγάρι έδωσε στη νεαρή τα ναρκωτικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πέρασαν μαζί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, ο Johnson και η Luna είχαν βγει το προηγούμενο βράδυ με την κοπέλα και στη συνέχεια την προσκάλεσαν σπίτι τους. Στο διαμέρισμα του ζευγαριού η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα, με την νεαρή μάλιστα να στέλνει μια selfie με τους νέους της φίλους στο αγόρι της, γύρω στις εφτά η ώρα το πρωί.

Η συνέχεια ωστόσο προκαλεί πονοκέφαλο στις αρχές. Από τη μία, ο 45χρονος Αμερικανός ισχυρίζεται ότι γύρω στις 8 το πρωί έπεσε για ύπνο και η σύζυγός του έφυγε για να πάει τα παιδιά στο σχολείο. Σε εκείνο το διάστημα που είχε μείνει μόνη της η νεαρή, ο ίδιος πιστεύει ότι βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα και βρέθηκε στο κενό.

Ωστόσο, οι συγγενείς του 18χρονου μοντέλου ολλανδικής καταγωγής, που είχε μετακομίσει στη χώρα με την οικογένεια της όταν ήταν πέντε, πιστεύουν ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ότι η άτυχη κοπέλα δεν έπεσε μόνη της από το μπαλκόνι αλλά δολοφονήθηκε.

Μεταξύ των στοιχείων που έχουν παρουσιάσει στις επίσημες Αρχές, χωρίς ωστόσο ακόμα να καταφέρουν να τις πείσουν, είναι οι μελανιές στο λαιμό της 18χρονης που φαίνεται να μην προκλήθηκαν από την πτώση αλλά από ανθρώπινα δάχτυλα.

Ο πατέρας της νεαρής έχει ακούσει φήμες ότι το ζευγάρι των swingers προσκαλούσε συχνά νεαρά μοντέλα σπίτι τους για να διασκεδάσουν. Όσο για την επίμαχη βραδιά, ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν καταθέσει ότι από το διαμέρισμα των «γλετζέδων» γειτόνων τους δεν ακουγόντουσαν γέλια και χαρούμενες φωνές, αλλά κραυγές που παρέπεμπαν περισσότερο σε καυγά.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση