HomeHL-9Χανιώτισσες χορεύτριες στις καλύτερες του κόσμου

Χανιώτισσες χορεύτριες στις καλύτερες του κόσμου

Διακρίθηκαν σε παγκόσμια διοργάνωση latin χορών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν δυο χορευτικά ζευγάρια από τα Χανιά κατακτώντας την πρώτη θέση στο Salsa ProAm και την δεύτερη θέση στο Bachata ProAm στο παγκόσμιο Latin Dance Cup που έγινε φέτος στο Ορλάντο της Αμερικής το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αρτεμάκης και η 15χρονη Ελένη Τζογανίδη, κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία Salsa On2 ProAm (Χοροδιδάσκαλος & μαθήτρια) και το δεύτερο ζευγάρι ήταν ο Παναγιώτης Αρτεμάκης με την 15χρονη Ελένη Μαθιουδάκη που κατέκτησαν την 2η θέση στην κατηγορία Bachata ProAm (Χοροδιδάσκαλος & μαθήτρια).

Τα ίδια ζευγάρια, σύμφωνα με το aera.gr είχαν κατακτήσει το Μάιο του 2017 τις αντίστοιχες ίδιες θέσεις στο πανελλήνιο διαγωνισμό, 8o Salsa Festival που είχε γίνει στην Κόρινθο.

Οι δυο διακρίσεις ήταν και οι καλύτερες θέσεις που έχουν κατακτήσει ποτέ Έλληνες χορευτές στο παγκόσμιο Latin Dance Cup.

Το επίτευγμα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς είχαν να διαγωνιστούν με τους καλύτερους από όλο τον κόσμο σε δυο αγώνες (προκριματικούς και τελικούς) μέσα σε λίγες ώρες.

Στο Latin Dance Cup συμμετείχε και άλλο ένα χορευτικό ζευγάρι από τα Χανιά ο Κωνσταντίνος Αρτεμάκης και η Ειρήνη Μανουσέλη στην απαιτητική κατηγορία Salsa On2 Couple pro κατακτώντας την 7 θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=dRyjTyv1hak

Διαφήμιση
Διαφήμιση