HomeΕΛΛΑΔΑΕξιχνίασαν διάρρηξη με λεία «μαμούθ» στη Σαντορίνη

Εξιχνίασαν διάρρηξη με λεία «μαμούθ» στη Σαντορίνη

Τρεις από τους δράστες έχουν συλληφθεί και οι έρευνες συνεχίζονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα σε πέντε εβδομάδες, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας εξιχνίασαν την διάρρηξη που είχε γίνει στις 12 Νοεμβρίου στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία του νησιού στην περιοχή Φηροστεφάνι από το οποίο εκλάπη το χρηματοκιβώτιο με μετρητά και τιμαλφή αξίας 178.000 ευρώ!

Τρεις από τους δράστες έχουν συλληφθεί και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών τους. Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο αν έχει εντοπιστεί ο θησαυρός που έκλεψαν και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι ήξεραν τι έκρυβε στο σπίτι του ο επιχειρηματίας και “χτύπησαν” Κυριακή, όταν εκείνος έλειπε.

Παραβίασαν το παράθυρο του λουτρού και άρπαξαν μετρητά ύψους 3.000 ευρώ από το κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας. Πιθανότατα γνώριζαν ότι υπήρχε και χρηματοκιβώτιο, το οποίο εντόπισαν και το ξήλωσαν παίρνοντάς το μαζί τους. Όπως κατέθεσε το θύμα, μέσα υπήρχαν μετρητά ύψους 170.000 ευρώ και 1.000 δολαρίων, χρυσές λίρες αξίας 3.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ!

Στόχος διαρρηκτών έγινε ένα σπίτι στην παραλιακή περιοχή της Γιαννίτσαινας στην Κυπαρισσία, κατά την διάρκεια της απουσίας των ιδιοκτητών του το πρωί της Κυριακής. Οι δράστες αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια και διέφυγαν ανενόχλητοι, αφού άρπαξαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Την διάρρηξη διερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος Τριφυλίας.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση