HomeCity GuideΧριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης

Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης

Στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου με έργα των J. S. Bach, P. I. Tchaikovsky και άλλων σπουδαίων συνθετών υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Μίλτου Λογιάδη πραγματοποιείται σήμερα στις 8.30 το βράδυ στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Συμμετέχει η Χορωδία Νέων Δήμου Ηρακλείου. Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ιωάννης Ιδομενέως. Εξάρχων : Δημήτρης Χανδράκης Σολίστ : Γιώργος Δεμερτζής, Ορφέας Ζαϊμάκης, Κωστής Σπυριδάκης Δευτέρα 18/12/2017, Βασιλική Αγίου Μάρκου.

christougenniatiko-konserto-f2

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και αύριο Τρίτη:

Στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη «Songs for a blue cloud», με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Η Κυβέλη Καστοριάδη – κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη – με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και στη συνοδεία στην κιθάρα, παρουσιάζει ένα ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς – ορόσημα γνωστά τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.α.

Την ίδια βραδιά στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου στις 20:30 με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος».

Η Χορωδία, η Ομάδα Βιβλίου και η Μουσικοπαιδαγωγική ομάδα «Τζαμ τζαμ» του Συλλόγου ανταμώνουν σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική και τραγούδια, παραμύθια και ιστορίες απ’ όλο τον κόσμο. Την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» συμπεριλαμβάνει:

«Ένα δέντρο γεμάτο τρόφιμα» – Φιλανθρωπική δράση από τον ΛΑΜΨΗ 92,9 FM

10:30 Θεατρικό Δρώμενο από τους μαθητές του Ζάννειου Εκπαιδευτηρίου.

10:30 «Γιαγιάδες στο Κάστρο» ΚΗΦΗ Τεμένους

17:00 Λύκειο Ελληνίδων – Τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού «Ο καλικάντζαρος που φοβόταν το σκοτάδι»

18:00 Ο Άθως Δανέλλης με το Θέατρο Σκιών Κρήτης : «Το Γιορτινό Τραπέζι του Καραγκιόζη» – Χριστουγεννιάτικες κατασκευές: «Σχεδία» με την Δήμητρα Μηλαθιανάκη.

20:00 Συναυλία Lab Music Education Jazz Band ft Ines Walters.

Διαφήμιση
Διαφήμιση