HomeΣΠΟΡΛαμία Λάρισα 0-2

Λαμία Λάρισα 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ (18΄ και 31΄) τον Μίλος Ντέλετις, η ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, νικώντας 2-0 την τοπική ομάδα, σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλοί ολοκληρώνουν τον α΄ γύρο του πρωταθλήματος στην έβδομη θέση της κατάταξης, ενώ οι νεοφώτιστοι γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από δύο και πλέον μήνες.

Η Λάρισα έδειξε από το ξεκίνημα να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο γκολ στο 18΄ με τον Ντέλετιτς να ολοκληρώνει ιδανικά την αντεπίθεση της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Αγκάνοβιτς. Οι γηπεδούχοι δεν «έβγαλαν» αντίδραση και στο 31΄, σε ακόμη μία αντεπίθεση της ΑΕΛ, ο Κρίζμαν απέφυγε τον Παπαδόπουλο, γύρισε παράλληλα την μπάλα και ο Ντέλετιτς από πολύ κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία, καθώς το σουτ του Αναστασόπουλου στο 47΄ κόντραρε σε αμυνόμενο και κατέληξε στο δοκάρι του Μπόζοβιτς. Η ΑΕΛ οπισθοχώρησε αρκετά και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που όμως δεν κατάφεραν τίποτα και συμβιβάστηκαν με την πρώτη ήττα τους μετά την 7η αγωνιστική, που είναι και η πρώτη στη φυσική τους έδρα (είχαν χάσει από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Περιστέρι).

Κίτρινες: Βουό, Κουκόλης – Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Γουάλας

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης (28΄ Τσούκαλος), Κουκόλης, Ομο, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Πίτι (61΄ Φράγκος), Αναστασόπουλος (56΄ Μπουλούλης), Βουό

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (90΄+ Γιαννιτσάνης) , Αγκάνοβιτς (79΄ Μπάλλας), Κρίζμαν (88΄ Μασούρας)

Διαφήμιση
Διαφήμιση