HomeHL-9Βρήκαν τον θερμόαιμο δράστη του αιματηρού επεισοδίου

Βρήκαν τον θερμόαιμο δράστη του αιματηρού επεισοδίου

Η αφορμή της συμπλοκής ήταν ένα τροχαίο με ασήμαντες υλικές ζημιές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ταυτότητα του ενός από τους δράστες του αιματηρού επεισοδίου που είχε σημειωθεί στο Ηράκλειο στις 2 Δεκεμβρίου 2017 οδηγήθηκαν οι διωκτικές αρχές μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν 20χρονο νεαρό από την Αλβανία ως τον έναν από τους δράστες αιματηρού επεισοδίου που είχε σημειωθεί με θύματα δύο επίσης νεαρά άτομα ηλικίας 25 και 26 ετών.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της 2ης Δεκεμβρίου, άγνωστοι δράστες μετά από φραστικό επεισόδιο με τους δύο Κρητικούς, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν.

Η αφορμή του καυγά ήταν τροχαίο … με υλικές ζημιές

Πρόκειται για την υπόθεση του αιματηρού επεισοδίου που είχε ξεσπάσει στην περιοχή του Μασταμπά με αφορμή ένα ασήμαντο τροχαίο.

Στις 6 τα ξημερώματα της ημέρας εκείνης, δύο αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν δύο παρέες, μία Αλβανών και μία Ελλήνων, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Το τροχαίο είχε περιορισμένες υλικές ζημιές ωστόσο οι δύο παρέες βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους κι άρχισαν να λογομαχούν έντονα.

Το ένα έφερε το άλλο με αποτέλεσμα ο ένας από την παρέα των Αλβανών να βγάλει ένα μαχαίρι και να τραυματίσει δύο Έλληνες.

Στη συνέχεια η παρέα των Αλβανών μπήκε στο αυτοκίνητο κι έγινε… καπνός ενώ η παρέα των Ελλήνων ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει τους δύο τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Το ευτύχημα ήταν πως τα τραύματα των δύο νεαρών δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρά.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση