HomeHL-9Παρ’ολίγον να τους κάψει ζωντανούς!

Παρ’ολίγον να τους κάψει ζωντανούς!

Απίστευτο περιστατικό σε Αστυνομικό Τμήμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα δεδομένα της Κρήτης σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου στην περιοχή του Αγίου Μύρωνα, όταν ένας 50χρονος άνδρας εκτός εαυτού εισέβαλε στο κτίριο με ένα μπιτόνι βενζίνη περιλούζοντας ανθρώπους και αντικείμενα και απειλώντας να βάλει να φωτιά με ένα αναπτήρα που κρατούσε.

Ο 50χρονος μπήκε στο Αστυνομικό Τμήμα βρίζοντας και σε έξαλλη κατάσταση και άρχισε να σκορπά βενζίνη παντού περιλούζοντας δύο αστυνομικούς που βρέθηκαν κοντά του καθώς και τον ίδιο του τον εαυτό.

Στη συνέχεια με ένα αναπτήρα που κρατούσε απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά όντας σε παραλήρημα. Η ασταθής ψυχολογική του κατάσταση και η ψύχραιμη αντίδραση των αστυνομικών συνέβαλαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πριν υλοποιήσει την απειλή του, ωστόσο ο 50χρονος ξέφυγε από τα χέρια τους και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του.

Για τον εντοπισμό ξεκίνησε αγωνιώδης καταδίωξη ενώ λίγη ώρα ο εισβολέας εντοπίστηκε σε περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος άνδρας αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μολονότι παρακολουθείται από ψυχίατρο δεν έχει νοσηλευθεί σε κλινική, ενώ φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αρνούνταν να λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή και για απόπειρα εμπρησμού.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή Ηρακλείου για την απολογία του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση