HomeHL-GreeceΤσίπρας: Η εμβάθυνση που πρότεινε η Κομισιόν για την ΕΕ είναι ρηχή

Τσίπρας: Η εμβάθυνση που πρότεινε η Κομισιόν για την ΕΕ είναι ρηχή

Αναρτήσεις στο Twitter

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η εμβάθυνση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ρηχή. Η Ευρώπη έχει ανάγκη από μια πολύ πιο γενναία μεταρρύθμιση με άξονα την ενίσχυση της κοινωνικής διάστασης και το δημοκρατικό και κοινωνικό έλεγχο των ευρωπαϊκών θεσμών και πολιτικών» σημείωσε χθες Πέμπτη ο πρωθυπουργός ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες και συμμετέχει στις εργασίες της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στις δύο αναρτήσεις του στο Twitter σημείωσε επίσης ότι «αν οι προοδευτικές δυνάμεις δεν δώσουν αποφασιστικά αυτή τη μάχη, ελλοχεύει ο κίνδυνος απλά να μεταφέρουμε τα «κλειδιά» από τους τεχνοκράτες του EG στους τεχνοκράτες του ESM. Η αλλαγή που χρειαζόμαστε είναι να δώσουμε τα «κλειδιά» σε όργανα που λογοδοτούν στους λαούς της Ευρώπης.

O πρωθυπουργός ανάρτησε επίσης στο twitter και ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις συναντήσεις που είχε στο περιθώριο της προπαρασκευαστικής Συνόδου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με τον με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Παόλο Τζεντιλόνι και τον Ευρωπαίο επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί, τον Τζιάνι Πιτέλα και την Φρ. Μονγκερίνι.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση