HomeHL-9Υπόθεση Γιακουμάκη: Μετά από δύο αναβολές δικάζεται η υπόθεση

Υπόθεση Γιακουμάκη: Μετά από δύο αναβολές δικάζεται η υπόθεση

Ο πρώην διευθυντής της Σχολής μήνυσε τον πατέρα του Βαγγέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από δύο αναβολές αναμένεται σήμερα να εκδικαστεί η υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε συγκλονίσει όλο το Πανελλήνιο.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο των Ιωαννίνων και στο εδώλιο κάθεται ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη μετρούν δύο αναβολές στην υπόθεση: Η πρώτη έγινε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου (διακόπηκε εξαιτίας πληθώρας υποθέσεων) και η δεύτερη διακοπή σημειώθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Ωστόσο, κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος – μετά τη νέα αναβολή του δικαστηρίου – μαζί με τον δικηγόρο του Σπύρο Μποροδήμο, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής την μοιραία περίοδο, δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμούς από τον Ανδρέα Γιακουμάκη, σε μικρή απόσταση από το Εφετείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση