HomeHL-9Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα … φούντωσε το μπαρμπούτι

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα … φούντωσε το μπαρμπούτι

Πέντε συλλήψεις για παράνομα τυχερά παίγνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη συνολικά πέντε ανδρών, ηλικίας από 26 έως και 55 ετών προχώρησαν χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, με την κατηγορία της διενέργειας και συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με συναδέλφους τους από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος πραγματοποίηση έφοδο σε καφενείο ιδιοκτησίας ενός 55χρονου Ρεθυμνιώτη.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο καφετζής είχε επιτρέψει σε τέσσερις θαμώνες να παίζουν μπαρμπούτι, το δημοφιλέστερο αλλά παράνομο τυχερό παιχνίδι με ζάρια της εορταστικής περιόδου. Μάλιστα, στην παρτίδα συμμετείχε και ο ίδιος, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι πέντε.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα ζευγάρι ζάρια αλλά και το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση