HomeHL-9Στην Πλατεία Ελευθερίας οι ένστολοι όλης της Κρήτης

Στην Πλατεία Ελευθερίας οι ένστολοι όλης της Κρήτης

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δραματική συρρίκνωση των εισοδημάτων τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κινητοποιήσεις κατέρχονται σήμερα οι εργαζόμενοι των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλη την Κρήτη. Η διαμαρτυρία που έχει παγκρήτιο χαρακτήρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πλατεία Ελευθερίας όπου δόθηκε το απεργιακό «ραντεβού». Την ώρα αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση και στη συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.

Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τις δραματικές περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις τους και με τη σημερινή κινητοποίηση διεκδικούν αξιοπρεπή διαβίωση για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα συμμετοχής των διοργανωτών επισημαίνονται τα εξής:

«Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στη Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο πραγματοποιούμε Παγκρήτια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Ενστόλων Σωμάτων Ασφαλείας & Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας στη συνεχή αφαίμαξη μισθών και συντάξεων που πλήττουν κατάφωρα εμάς και τις οικογένειές μας.

Τα σωματεία μας προσκαλούν τους συναδέλφους μας Αστυνομικούς – Πυροσβέστες – Λιμενικούς – Στρατιωτικούς εν ενεργεία και απόστρατους από όλη την Κρήτη να συμμετέχουν στη μαζική αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στις μνημονιακές Κυβερνήσεις για τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζουν».

Δείτε τα σωματεία ενστόλων που συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση