HomeHL-WorldΤραμπ και Νετανιάχου τα νέα «θύματα» του ISIS

Τραμπ και Νετανιάχου τα νέα «θύματα» του ISIS

Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες επιθέσεις «μοναχικών λύκων» απειλούν ότι θα κάνουν οι φανατικοί του ISIS, σύμφωνα με νέες προπαγανδιστικές αφίσες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σε μια νέα αφίσα, βλέπουμε τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, να είναι ντυμένοι ως φυλακισμένοι και να έχουν γονατίσει μπροστά από έναν τζιχαντιστή εκτελεστή μπροστά στο τζαμί Αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ, στο οποίο κυματίζει σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

isis1

Η αφίσα συνοδεύεται με την προειδοποίηση: «Εβραίοι και προσκυνητές του Σταυρού. Ορκίζομαι να σπάσουμε τους λαιμούς σας και να ρίξουμε το αίμα σας στην αυλή του Αλ-Άκσα και παντού, αυτή είναι η υπόσχεση του Αλλάχ και θα το κάνουμε πραγματικότητα. Προσοχή. Η έλευση θα είναι η πιο τρομερή και πικρή».

isis2

Σε άλλες αφίσες βλέπουμε το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, καθώς και έναν εξτρεμιστή με ένα πιστόλι στην Καλιφόρνια.

isis3

Επίσης, στη δημοσιότητα δόθηκε και μια φωτογραφία από το τρομοκρατικό χτύπημα που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Μανχάταν, όταν ο οδηγός ενός μικρού φορτηγού παρέσυρε πεζούς και ποδηλάτες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οχτώ άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι έντεκα.

isis4

Οι νέες απειλές έρχονται μία ημέρα μετά την προσπάθεια ενός 27χρονου από το Μπαγκλαντές να ανατινάξει σταθμό στο Μανχάταν, αλλά και μετά την απόφαση του Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση