HomeHL-CultureΠερισσότερα από 13.000 παιδιά στην έκθεση για την οδική ασφάλεια

Περισσότερα από 13.000 παιδιά στην έκθεση για την οδική ασφάλεια

Είχε διοργανωθεί από την ΕΛ.ΑΣ και στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προχθές, Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017, η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο «Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.) στο Μεγάλο Αρσενάλι» στα Χανιά.

Την έκθεση επισκέφθηκαν, με ελεύθερη είσοδο, περίπου 13.300 παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος σταθμός της έκθεσης στην Κρήτη ήταν το «Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας» στο Ηράκλειο, όπου προσέλκυσε περισσότερους από 18.400 επισκέπτες.

odikh-asfaleia

Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης στην Κρήτη ξεπέρασε τους 31.700.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις 214 παιδικές ζωγραφιές, με συμβουλές παιδιών για την ασφαλή οδήγηση. Παράλληλα, όλοι οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές για την οδική ασφάλεια.

Το «ταξίδι» της έκθεσης ζωγραφικής θα συνεχιστεί για να φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (Νέα Εθνική οδός Πατρών – Αθηνών 38-40), δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να την επισκεφθούν και να εκπαιδευθούν στο κρίσιμο θέμα της οδικής ασφάλειας.

Η έκθεση στα Χανιά υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών -επιχειρήσεων: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Μεγάλος Χορηγός), ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., ΚΕΝ Α.Ε., SUPER MARKETS ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΕΚΟ, SKODA KOSMOCAR, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., HERTZ, ANEK LINES, SAMARIA ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ, ΚΥΔΩΝ THE HEART CITY HOTEL, PILOT BEACH RESORT, ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ, «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, AQUILA RITHYMNA BEACH HOTEL, GRAVITY THE NEWTONS, FLASHNEWS.GR,ΓΕΡΑΝΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Α.Ε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση