HomeΣΠΟΡΑτρόμητος – Λεβαδειακός 1-0

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου, που παραμένει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, πήρε τους βαθμούς της νίκης με το γκολ του Ντιγκινί στο 42ο λεπτό.

Ο Ατρόμητος μπήκε στο γήπεδο στο γήπεδο και προσπάθησε να αποδείξει ότι ήταν το φαβορί για τη νίκη. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αμυνθεί, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να πετύχει γκολ. Στο 42΄ ο Ντιγκινί πήρε την ασίστ από τον Ντάουντα και πλάσαρε τον Επασί σημειώνοντας το μοναδικό γκολ του ματς.

Βασιλακάκης και Ουάρντα ήταν καθοριστικοί και ο Ατρόμητος ήλεγχε το ματς. Όσο όμως έμενε το 1-0, κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος, αλλά ο Λεβεδειακός έμοιαζε ανήμπορος να απειλήσει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Ατρόμητος πέτυχε ακόμα μία νίκη, ενώ οι Βοιωτοί με τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες το τελευταίο δίμηνο παραμένουν σε αδιέξοδο.

Γκολ: 42′ Ντιγκινί

Κίτρινες κάρτες: 
Κιβρακίδης – Νιάσε, Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο

Ατρόμητος: 
Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Βασιλακάκης (81′ Ούμπιδες), Ουάρντα, Ντιγκινί (90′ Καρασαλίδης), Ντάουντα (74′ Μενσά).

Λεβαδειακός: 
Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Τριποτσέρης (46′ Ιωαννίδης), Αντιλέχου, Φαβάρο, Μητρόπουλος (74′ Ομπιόρα), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (78′ Σουμπίνιο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση