HomeHL-SportsΠαναιγιάλειος Εργοτέλης 1 – 0

Παναιγιάλειος Εργοτέλης 1 – 0

Οι «μελανόλευκοι» νίκησαν τον Εργοτέλη με γκολ στα… χασομέρια (1-0) * Είχε και δοκάρι η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν πολλά για τον Παναιγιάλειο… Τελικά, το αρνητικό αυτό ρεκόρ των «μελανόλευκων» σταμάτησε την Κυριακή.

Οι Αιγιώτες επικράτησαν εντός έδρας με 1-0 του αξιόμαχου Εργοτέλη, για την 7η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Αντίθετα, για ακόμα ένα παιχνίδι, οι «κιτρινόμαυροι» αν και τα έδωσαν όλα δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και διατηρήθηκαν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα πρώτα λεπτά οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και στο 13’ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με το σουτ του Εντιαγέ να καταλήγει λίγο άουτ.

Η ομάδα του Τάκη Γκώνια συνέχιζε να έχει την υπεροχή χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητική, τη στιγμή που οι Αιγιώτες είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, μη μπορώντας να αντιδράσουν.

Πάντως στο 57’ άγγιξαν το γκολ, όταν ο Κριστέτο έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά  η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση… Για να φτάσουμε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Παναιγιάλειος πήρε προβάδισμα.

Μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα των Κρητικών, που δημιουργήθηκε από πίεση του Κόκκορη, ο Πάτας έκανε το λάθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), με βοηθους τους Καλαμπόκη (Αιτωλοακαρνανίας) και Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας).

Κίτρινες: 38’ Μπρους, 45’ Αρναρέλλης, 61’ Γεωργακόπουλος – 86’ Μπάτζιος, 90+2’ Καζναφέρης

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας (63’ Ντέμμος), Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Μπρους, Γεωργακόπουλος, Γκούφας (55’ Κόκκορης), Αρναρέλλης (68’ Σταματής), Καζναφέρης, Κριστέτο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Βογιατζής, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Μαζουλούξης, Σταματάκος (83’ Ιατρούδης), Εντιαγιέ, Κάιπερς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση