HomeHL-9Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Αντώνη Κασωτάκη

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του Αντώνη Κασωτάκη

Στην εκπομπή “Τούνελ”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αδελφή του Αντώνη Κασωτάκη 31 χρόνων, που χάθηκε μυστηριωδώς τον Μάρτιο του 2012, αποκάλυψε στο «Τούνελ» το παρασκήνιο με τις εξήντα χιλιάδες ευρώ που χάθηκαν απ’ τον λογαριασμό του αγνοούμενου.

«Με πήρε από το μοναστήρι και μου ζητούσε πάλι χρήματα…»

Μετά τις καταγγελίες της μητέρας τους στην εκπομπή και τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν, είπε στο «Τούνελ» ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά διαβεβαίωσε πως έξι χρόνια πριν την εξαφάνιση, η ίδια κατέθεσε τις εξήντα χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του Αντώνη από την πώληση του μεριδίου του από την οικογενειακή περιουσία.

«Εγώ γνώριζα ότι ο Αντώνης δεν ήταν σε θέση να διαχειριστεί τα χρήματα και είχα κάνει ενέργειες για να αγοράσω ένα σπίτι το οποίο είχαμε βρει και είχε αρχικά συμφωνήσει. Στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και ήθελε τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα δύο αδέλφια δεν μεγάλωσαν μαζί και οι σχέσεις τους δεν ήταν ιδιαίτερα στενές. Η αδελφή ανέφερε πως κατέθεσε το ποσό σε λογαριασμό που άνοιξε στο όνομα του ο Αντώνης για τον σκοπό αυτό, στην Τράπεζα Πειραιώς στα τέλη του Νοεμβρίου του 2006.

Λίγα χρόνια αργότερα ο αγνοούμενος άρχισε να της ζητά εκ νέου χρήματα χωρίς να της δίνει απαντήσεις τι έγιναν οι εξήντα χιλιάδες ευρώ.

«Τον λυπήθηκα γιατί ήξερα πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση και του έστειλα δυο – τρεις φορές λεφτά μέσα σε φάκελο με το ΚΤΕΛ», ανέφερε.

Θυμήθηκε πως πάντα την καλούσε στο τηλέφωνο με απόκρυψη, εκτός από μια φορά που την πήρε για να της ζητήσει πάλι χρήματα και φάνηκε ένα τηλεφωνικό νούμερο. Το έψαξε και διαπίστωσε πως ο αριθμός ανήκε σε ένα μοναστήρι. Όταν τον ρώτησε τι γύρευε εκεί, της είπε πως είχε έναν πνευματικό που τον βοηθούσε.

«Αυτό που μου εντυπώθηκε ήταν πως ο Αντώνης ακούστηκε παράξενος σ’ αυτό το τηλεφώνημα. Σαν κάποιος να του έβαζε σπιουνιές, λόγια δηλαδή για μένα για να μου ζητάει συνεχώς λεφτά», είπε στο «Τούνελ».

Τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί της λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί. Πάλι της ζήτησε χρήματα και της είπε ότι τον κυνηγάνε και πρέπει να κρυφτεί. Όταν τον ρώτησε ποιος και γιατί, της απάντησε:

«Δεν ξέρεις, δεν σου λέω, δεν πρέπει να ξέρεις», ήταν τα λόγια του πριν κλείσει το τηλέφωνο και δεν τον ξανακούσει ποτέ. Λίγες μέρες μετά έμαθε ότι εξαφανίστηκε.

Μετά την έρευνα του «Τούνελ», ο Εισαγγελέας Ρεθύμνου έδωσε εντολή να ξεκινήσει νέος γύρος προανάκρισης γύρω από την υπόθεση του Αντώνη Κασωτάκη. Μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν εκ νέου, ενώ ζητήθηκε γενετικό υλικό από την οικογένεια, για να ερευνηθούν νεκροί αγνώστων στοιχείων.

Anikolouli.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση